Ajankohtaista

Asuntomessut Vantaalla 10.7.-9.8.2015

01.07.2015

Ihastusta herättäneiden uusien puistojen ja pienten kangasmetsien lomaan kaavoitetulle asuntomessualueelle Vantaan Kivistöön valmistuu yli 350 uutta asuntoa. Noin 10 hehtaarin alueelle rakennetaan kaikkiaan 37 pientaloa, kolme kerrostaloa ja pysäköintitalo.

Alue on kaavoitettu ympyrän muotoon Tiikerinsilmän ympärille, samoja pyöreitä ja kaarevia muotoja toistuu myös toisaalla uuden Kivistön kaupunkikeskuksen alueella. Messualue on hyvä esimerkki tiiviistä kaupunkirakenteesta ja modernista asumisesta. Messuvieraan kannalta Vantaan messualue on kompakti, mikä tarkoittaa, että vieraalla on lyhyt matka kohteesta toiseen.

DECOlight mukana useassa kohteessa

DECOlight on mukana tänäkin vuonna useassa asuntomessuilla näytteillä olevassa kohteessa.

Villa Kapee (26) ja DECOlight esittelypiste

Villa Kapee kohde 26

Löydät DECOlight esittelypisteen kohteesta numero 26, Villa Kapee. Kohdetta esittelevät reippaat DECOlightin kesäpojat Harry ja Oula. Tunnistat pojat helposti DECOlightin vihreistä t-paidoista. Nähdään asuntomessuilla!

Katso Villa Kapeen esittely tästä linkistä.

DECOlight kesäpojat

Ainoakoti Feeniks (23)

Sisustusta on työstetty pääosin skandinaavisin värisävyin. Ainoakoti Feeniksin valaistussuunnittelun on tehnyt valaistussuunnittelija Jani Karhapää (Valonne).

Passiivikivitalot Pastilli ja Penni (24)

Profit Interior Oy suunnitteli molempien talojen sisustuksen ja valaistuksen. Pastillin sisustus on skandinaavisen ajaton, viihtyisä ja levollinen. Pennin sisustus on raikas, leikittelevä ja persoonallinen. Kiinteä valaistus on toteutettu DECOlight:n valaisimilla.

Arkisto