Ajankohtaista

Asuntomessut Tampereella 13.7.-12.8.2012

10.07.2012

Tämänkesäiset Asuntomessut Tampereella on järjestyksessään 43. messutapahtuma. Vuoreksen messualueen teemana on Moderni Puutarhakaupunki. Messutalojen sisustuksissa näkyy tänä kesänä niin selkeälinjaista skandinaavisia suunnittelua ja retroa kuin Tampereelle teollisuuskaupunkina tunnusomaista rosoisuutta.

Decolight on tänäkin vuonna vahvasti mukana messuilla. Julkaisemme toteutuskuviaFacebook-sivustollamme heti virallisten avajaisten jälkeen. Decolightin valikoimaa on esillä mm. arkkitehti Jussi Hietalahden käsialaa olevissa uudenlaista suunnittelua edustavissa Jämerän Loft-taloissa (kohteet 30 ja 31), jotka valloittavat arkkitehtuurillaan.

Lammi-kivitalon Villa Ilo (kohde 26) on moderni lapsiperheelle suunniteltu valoisa ja valkoinen koti, jossa on yhdistelty lämminhenkisyyttä ja luksusta.

Aeroc-kivitalo Louhi (kohde 27) on funkkishenkinen moderni kivitalo, joka yhdistää lapsiperheen kodin ja vanhempien työpaikan. Käytännöllisen sisustuksen viimeistelevät aidot materiaalit, mielenkiintoiset yksityiskohdat ja huolella suunniteltu valaistus sekä akustiikka.

Suomen kuvatuotannon Villa Pärssinen (kohde 33) on suunniteltu kodiksi pariskunnalle jonka lapset ovat jo varttuneet.

Passiivikivitalo Ideal (kohde 34) on passiivienergialuokan koti, joka elää perheen elämantilanteiden mukana. Decolightin valaimisilla toteutettiin kodin arkkitehtooninen valaistus.

Casa Forte (kohde 37) on moderni kaupunkikivitalo. Talon sisustus jatkaa talon arkkitehtuuria; selkeitä linjoja, valoa ja vahvoja ratkaisuja.

Arkkitehti Maija Tolmusen suunnittelema Jämerä-Onni (kohde 16) on monimuotoinen pientalo joka on suunniteltu nelihenkiselle lapsiperheelle. Sisustuksen suunnittelun päätavoite oli luoda selkä ja tasapainoinen kokonaisuus. Olohuoneessa koko seinän mittainen Password-valaistusratkaisu luo korkeaan tilaan hyvän yleisvalon.

Asuntomessuille kannattaa varata runsaasti aikaa, sillä Tampereella on erittäin paljon nähtävää. Nähdään messuilla!

Lisätietoja Asuntomessuista: www.asuntomessut.fi.

Arkisto