Ajankohtaista

BIG WHITE 2016

29.09.2015

Ammattilainen, tilaa oma kuvastosi nyt!

BIG WHITE 2016 kuvaston tilaus

Varmista, että saat BIG WHITE 2016 -tuotekuvaston ensimmäisten joukossa. Täytä lomake ja paina lähetä nappulaa lomakkeen lopussa. Helppoa ja nopeaa - kuten BIG WHITE -tilaukset.

BIG WHITE 2016 - yli 840 sivua inspiraatiota

Uusi vuoden 2016 BIG WHITE -tuotekuvastomme lähetetään marraskuun alussa. Kuvastosta löydät toimialan laajimman valikoiman yksistä kansista. Ajankohtainen design, ensiluokkainen laatu ja yli 3000 tuotetta tarjoavat rajattomat mahdollisuudet projektille kuin projektille.

Muistathan myös, että kaikki BIG WHITE -tuotteet ovat varastotuotteita. Tämä mahdollistaa erittäin nopeat toimitukset. Normaalit toimitukset ovat 5 arkipäivää ja pikatoimitukset 1-2 arkipäivää.

Luotamme LEDiin.
Entä sinä?

Löydä yli 1500 LED-tuotetta

LED on tulevaisuuden valo. Se luo suunnitteluun lukemattomia hyötyjä ja rajattomasti mahdollisuuksia sekä kestävyyttä ja energiansäästöä.

Tutustu BIG WHITE 2016 -tuotekuvastomme LED-tuotteiden valikoimaan ja niiden tarjoamiin yli 1 500 ratkaisuun.


Testattu.

Suosittelemme sopivia LED-valonlähteitä

Valonlähteiden valinta ei enää voi käydä helpommaksi. Suosittelemme aina sopivia valonlähteitä tuotteidemme yhteydessä, jotta valaismia voi helposti säätää ja himmentää.

Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan myös perinteisiä valonlähteitä vastaavia LED-vaihtoehtoja. Voit olla varma, että tuotteemme ovat huolellisesti testattuja, sillä haluamme suositella sinulle ainoastan testattuja ja toimivia ratkaisuja.

Perfect Dimming System.

Takuuvarmaa värinätöntä himmentämistä


Värinätöntä himmentämistä kaipaaville on viimein olemassa ratkaisu: Perfect Dimming System. Himmenninjärjestelmä voidaan helposti integroida olmassa oleviin järjestelmiin ja sopivan LED-muuntajan ja vaihtosuuntaajan myötä saadaan aikaan nopea, luotettava ja taloudellinen ratkaisu.

Omaperäistä valaisinsuunnittelua.

Sisustusvalaisimia mielenkiintoisista materiaaleista

Bambua, kangasta, ruostumatonta terästä, betonia, graniittia, hiekkakiveä tai kipsiä - valaisimissamme on tarjolla lukuisia eri materiaaleja. Niille kaikille on yhteistä klassinen muotoilu ja erinomainen ammattitaito. Nauti valaisimista, jotka korostavat luonnonmateriaalien ilmaisukykyä.

Vapauta luovuutesi.

UUTTA! Suunnittele ja luo oma valaisimesi


Nyt meistä jokainen voi olla valaisinsuunnittelija. Tuotteidemme avulla pystyt tekemään valaisimista uniikkeja. Esimerkiksi Plastra-sarjan kipsivalaisimet ovat maalattavissa, tapetoitavissa tai tarroitettavissa sopimaan seinän väriin tai erottumaan ja nousemaan esiin. Luovuudellasi ei ole rajoja!

Valoa näkyvissä!

Vaivaton ja langaton


Uudet valokatkaisimet ilman seinien repimistä tai uusia johdotuksia. Kytke valaisimet päälle tai pois, himmennä mistä vain haluat kauko-ohjaimen tai älypuhelinsovelluksen avulla. Voit myös valita liiketunnistimen ohjaamaan valaistusta silloin, kun käsilläsi on parempaa tekemistä. Kauko-ohjattavat ratkaisumme tekevät älykodista todellisuutta.

LED-profiilit mittojen mukaan.

Teemme asennuksesta helppoa.


Kun etsit käytännöillistä ja sisutuksellista tai ammattikäyttöön soveltuvaa LED-profiilia, löydät sen uudesta BIG WHITE 2016-kuvastostamme. Tarjoamme myös tarpeidesi mukaan valmistetut profiilit valmiiksi koottuina. Valikoimissamme on myös runsaasti erilaisia LED-nauhoja, muuntajia sekä lisätarvikkeita.

Color Control.

Täydellinen ratkaisu väreillä valaisemiseen.


Mieliala ja kehon tarve määrittelee värin sävyn: vihreää valoa aamuun ja punaista iltaan? Vai kenties himmennettävää valkeaa valoa? Color Controllilla säädetään yksilöllisesti RGB-W -laitteiden valon värisävyjä kauko-ohjaimen, seinäpaneelin tai bluetooth-yhteyden kautta. Color Control -järjestelmä toimii master/slave -periaatteella ja se voidaan lisätä osaksi valaistusratkaisua koska tahansa.

Arkisto