Ajankohtaista

Castaldille uusi maahantuoja

23.09.2013

DECOlight Oy aloitti 16.9.2013 italialaisen Castaldi Lightingin maahantuojana. Castaldi on valmistanut laadukkaita valaisimia vuodesta 1938. Edelläkävijyys ja innovatiivisuus sekä uuden teknologian hyödyntäminen ovat aina ohjanneet CASTALDI:n tuotekehitystä. Lopputuloksena on syntynyt laaja valikoima ulko- (tuotemerkillä Castaldi) ja sisävalaisimia (tuotemerkillä Norlight), joissa yhdistyy korkea suorityskyky, hienostunut muotoilu ja innovatiivinen teknologia. Joustava valmistus ja oma tutkimus- ja tuotekehitys mahdollistavat myös asiakohtaiset ratkaisut.

Suorituskykyä ja hienostunutta muotoilua sisälle ja ulos

“Castaldin innovatiivinen ja ajaton valikoima soveltuu teknisten ominaisuuksiensa johdosta erityisesti julkisiin tiloihin, niin sisälle kuin myös ulos. Castaldin oma tutkimus- ja tuotekehitys mahdollistavat myös asiakaan tarpeiden mukaan räätälöidyt valaistusratkaisut. Castaldi on erittäin arvostettu valmistaja ja brändi maailmanlaajuisesti. Olemme erittäin ylpeitä ja iloisia voidessamme laajentaa valikoimaamme Castaldin ulkovalaisimilla ja Norlightin sisävalaisimilla ja näin palvella nykyisiä sekä uusia asiakkaitamme entistä paremmin. Castaldi on saanut erittäin hyvän vastaanoton asiakkaidemme keskuudessa ja olemmekin jo päässeet toteuttamaan ensimmäisiä projekteja CASTALDI:n tuotteilla.", kertoo DECOlight Oy:n toimitusjohtaja Janne Paulamäki.

"Castaldi- sekä Norlight-tuoteperheiden valaisimia on ollut saatavissa Suomessa aiemminkin aikaisempien yhteistyökumppaneidemme kautta. Haluankin tässä yhteydessä kiittää olemassa olevia asiakkaitamme yhteistyöstä, sekä toivottaa uudet asiakkaat tervetulleiksi. Yhteistyömme käynnissä olevien projektien osalta tulee jatkumaan keskeytymättömänä. Haemme voimakasta kasvua ja halusimme löytää yhteistyökumppanin, joka pystyy panostamaan tuotemerkkiemme tunnetuksi tekemiseen sekä tarvittavaan tekniseen tukeen. Meille on lisäksi erittäin tärkeää, että maahantuoja tunnetaan suunnittelijoiden keskuudessa laadukkaasta toiminnasta sekä hyvästä asiakaspalvelusta. Uskon, että voimme yhdessä Decolightin kanssa palvella entistä paremmin suomalaisia asiakkaitamme", kertoo Castaldi Lightingin viennistä vastaava johtaja Anton Witsenburg.

Kuvagalleria

Castaldi-ulkovalaisimet

Castaldin valikoimista löydät ammattikäyttöön suunnatut ulkovalaisimet. Valikoima sisältää valaisimia seinä- ja kohdevalaisimista katuvalaisimiin. Keräsimme alla olevaan kuvagalleriaan kevyen otoksen Castaldin valikoimasta. Kaikki tuotteet löydät tästä linkistä.

Gulliver

Duetto

Venezia

Tau

Thor

Polo

Sosia

Flex

Norlight-sisävalaisimet

Norlightin valikoimista löydät ammattikäyttöön suunnatut sisävalaisimet. Laajasta valikoimasta löydät valaistusratkaisut näyttävist'ä riippuvalaisimista teknisiin valaistusjärjestelmiin. Teemme tarvittaessa myös kohteestanne valaistuslaskennan. Keräsimme alla olevaan kuvagalleriaan kevyen otoksen Norlightin valikoimasta. Kaikki tuotteet löydät tästä linkistä.

Bubble

All White All Black

DNA

Quindici

Onn Off

Libra

Lue lisää Castaldin tuotteista valmistajan kotisivuilta.

Voit myös tilata Castaldin ja/tai Norlightin tuotekuvaston klikkaamalla tästä linkistä.

Arkisto