Ajankohtaista

Decolight Oy - Kauppalehden Menestyjä 2012

01.02.2013

Liikevaihto viisinkertaistui

DECOlight Oy on valittu Kauppalehden Menestyjä-yritykseksi 2012. Valinnan perusteena on käytetty vuosien 2008-2011 tilinpäätöstietoja. Decolight Oy:n liikevaihto on viisinkertaistunut tarkasteluajanjaksolla.

“Haluamme lisätä valaistuksen avulla asiakkaidemme tuottavuutta ja viihtyvyyttä. On hienoa nähdä myös numeroiden valossa, että investointimme Tampereen ja Helsingin näyttelytiloihin sekä asiantuntevaan ja palveluhenkiseen henkilöstöön ovat auttaneet meitä toteuttamaan missiotamme ja palvelemaan asiakkaitamme." kertoo DECOlight Oy:n toimitusjohtaja Janne Paulamäki.

Katse tulevaisuuteen

"Olemme erittäin tyytyväisiä Menestyjä-yritys 2012 valinnasta ja haluamme erityisesti kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme. Useat heistä ovat olleet tukenamme ja apunamme koko matkan ajan.

Katsomme nöyrästi sekä luottavaisesti tulevaisuuteen ja pyrimme entisestään parantamaan ja kasvattamaan toimintaamme. Haluamme olla tunnettuja markkinoiden parhaasta palvelusta sekä tuotevalikoimasta. Ilolla voimmekin todeta, että vuoden 2012 luvut jatkavat samaa sarjaa nyt analysoitujen lukujen kanssa. Kannattava kasvumme jatkui vuoden 2012 aikana lähes 100% vauhdilla. Lupaamme, että jatkamme samalla vauhdilla ja asenteella asiakkaitamme palvellen myös tänä vuonna." jatkaa Tampereen toimipisteestä vastaava DECOlight Oy:n Petri Väyrynen.

Menestyjä-yritys

Kauppalehden tutkimus- ja analyysiyksikkö Balance Consulting analysoi vuosittain yritysten suorituskykyä tilinpäätösanalyysien avulla. Analyysissa yrityksen taloudellinen menestys luokitellaan 6 eri osa-alueen mukaan. Menestyjät laitetaan paremmuusjärjestykseen KL-pisteiden avulla.

KL-luokituspisteet lasketaan usean eri tunnusluvun pohjalta: yritys on menestyvä, jos sen kannattavuus, vakavaraisuus sekä maksuvalmius ovat kaikki yleisesti hyvässä kunnossa. Luokituksessa käytetyt tunnusluvut on pyritty valitsemaan mahdollisimman toimialariippumattomasti. Lisätietoja Menestyjistä http://www.kauppalehti.fi/menestyjat

Lisätietoja

DECOlight Oy:n Yrittäjät

Janne Paulamäki, 040 515 1785
Petri Väyrynen, 040 592 4448

Arkisto