Ajankohtaista

Decolight Oy - Kauppalehden Menestyjä 2013

21.10.2013

Liikevaihto 7-kertaistui

DECOlight Oy on valittu Kauppalehden Menestyjä-yritykseksi 2013. Valinnan perusteena on käytetty vuosien 2009-2012 tilinpäätöstietoja. Decolight Oy:n liikevaihto on jatkanut voimakasta kasvuaan ja 7-kertaistunut tarkasteluajanjaksolla. Vuonna 2012 liikevaihtoa kertyi 1,0 miljoonaa euroa (564 tuhatta euroa) ja liikevaihdon kasvuprosentiksi tuli 85,8% (72,6%).

“Haluamme lisätä valaistuksen avulla asiakkaidemme tuottavuutta ja viihtyvyyttä. Kauppalehden Menestyjä-yrityksesksi valinta toista kertaa peräkkäin on osoitus pitkäjänteisestä työstämme. On hienoa nähdä myös numeroiden valossa, että investointimme Tampereen ja Helsingin näyttelytiloihin sekä asiantuntevaan ja palveluhenkiseen henkilöstöön ovat auttaneet meitä toteuttamaan missiotamme ja palvelemaan asiakkaitamme yhä paremmin." kertoo DECOlight Oy:n toimitusjohtajaJanne Paulamäki.

Katse tulevaisuuteen

"Olemme erittäin tyytyväisiä Menestyjä-yritys 2013 valinnasta ja haluamme erityisesti kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme. Useat heistä ovat olleet tukenamme ja apunamme koko matkan ajan.

Katsomme nöyrästi sekä luottavaisesti tulevaisuuteen ja pyrimme entisestään parantamaan ja kasvattamaan toimintaamme. Haluamme olla tunnettuja markkinoiden parhaasta palvelusta sekä tuotevalikoimasta. Ilolla voimmekin todeta, että vuoden 2013 luvut jatkavat samaa sarjaa nyt analysoitujen lukujen kanssa. Kannattava kasvumme jatkuu vuoden 2013 aikana reippaalla vauhdilla. Lupaamme, että jatkamme samalla vauhdilla ja asenteella asiakkaitamme palvellen myös tänä vuonna." jatkaa DECOlight Oy:n hallituksen puheenjohtaja Petri Väyrynen.

Kuvassa DECOlight-tiimi 2013 DECOlight Oktoberfest tunnelmissa (Satu, Janne, Veera, Petri ja Karoliina)

Menestyjä-yritys

Kauppalehden tutkimus- ja analyysiyksikkö Balance Consulting analysoi vuosittain yritysten suorituskykyä tilinpäätösanalyysien avulla. Analyysissa yrityksen taloudellinen menestys luokitellaan 6 eri osa-alueen mukaan. Menestyjät laitetaan paremmuusjärjestykseen KL-pisteiden avulla.

KL-luokituspisteet lasketaan usean eri tunnusluvun pohjalta: yritys on menestyvä, jos sen kannattavuus, vakavaraisuus sekä maksuvalmius ovat kaikki yleisesti hyvässä kunnossa. Luokituksessa käytetyt tunnusluvut on pyritty valitsemaan mahdollisimman toimialariippumattomasti. Lisätietoja Menestyjistä http://www.kauppalehti.fi/menestyjat

Lisätietoja

DECOlight Oy:n Yrittäjät

Janne Paulamäki, 040 515 1785
Petri Väyrynen, 040 592 4448

Arkisto