Ajankohtaista

DECOlightin kannattava kasvu jatkuu

04.08.2015

DECOlight Oy:lle on myönnetty Kauppalehden Menestyjä 2015 -sertifikaatti. Valinnan perustana on käytetty vuoden 2014 tilinpäätöstietoja. Menestyjäluokituksen kriteerit ovat kovat, sillä vain alle 5% Suomen n. 320 000 yrityksestä täyttää ne.

Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius.

Suomessa on noin 40 000 "Suomen vahvimmat" -yritystä, noin 22 000 "AAA" -yritystä ja noin 12 000 "Kauppalehden Menestyjät" -yritystä.

Kauppalehti Oy:n tutkimus- ja analyysiyksikön, Balance Consultingin, julkaisema raportti: " DECOlight Oy:n liikevaihdon voimakas kasvukehitys jatkui myös viimeksi päättyneellä tilikaudella. Liikevaihtoa kertyi yritykselle 1,5 miljoonaa euroa (1,2 miljoonaa euroa). Liikevaihdon kasvuprosentiksi tuli 26% ja käyttökate oli tasoltaan erinomainen. DECOlightin omavaraisuusaste on tasoltaan erinomainen ja yrityksellä ei ollut tilikauden lopussa lainkaan korollisia velkoja. DECOlightin maksuvalmius oli Current ratiolla mitattuna erinomainen 2,6."

Kiitos luottamuksesta ja katse tulevaisuuteen

"Olemme erittäin tyytyväisiä Menestyjät 2015- sertifkaatista ja haluamme erityisesti kiittää asiakkaitamme, henkilökuntaamme ja yhteistyökumppaneitamme. Useat heistä ovat olleet tukenamme ja apunamme koko matkan ajan. On myös hienoa nähdä, että asiakaskuntamme jatkaa laajentumista ja yhä useammat ammattilaiset ovat löytäneet edustamamme tuotteet." kertoo DECOlight Oy:n toimitusjohtaja Janne Paulamäki

"Katsomme nöyrästi sekä luottavaisesti tulevaisuuteen ja pyrimme entisestään parantamaan ja kasvattamaan toimintaamme. Haluamme olla tunnettuja markkinoiden parhaasta palvelusta sekä tuotevalikoimasta. Lupaamme, että jatkamme samalla vauhdilla ja asenteella asiakkaitamme palvellen myös tänä vuonna." jatkaa DECOlight Oy:n hallituksen puheenjohtaja Petri Väyrynen.

Lisätietoja

DECOlight Oy:n Yrittäjät

Janne Paulamäki, 040 515 1785
Petri Väyrynen, 040 592 4448

Arkisto