Ajankohtaista

DECOlight Oy - Suomen Vahvimmat 2014

21.08.2014


DECOlightin kannattava kasvu jatkuu

DECOlight Oy:lle on myönnetty Suomen Vahvimmat -sertifikaatti. Valinnan perustana on käytetty vuoden 2013 tilinpäätöstietoja.

Suomen Asiakastieto Oy:n julkaisema Rating Alfa raportti: "Viime tilikaudella liikevaihto on kasvanut 16,4 %. Toimialalla on liikevaihto viime kaudella supistunut, Yrityksen liikevaihto on kehittynyt toimialaa selvästi suotuisammin. Tämän ansiosta yritys voi nopeasti kasvattaa markkinaosuuttaan, mikäli suuntaus jatkuu tulevaisuudessa. Pitkällä aikavälillä liikevaihdon kehitys on ollut poikkeuksellisen nopeaa."

Tuottavuutta ja viihtyvyyttä

“Haluamme lisätä valaistuksen avulla asiakkaidemme tuottavuutta ja viihtyvyyttä. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on osoitus pitkäjänteisestä työstämme. On hienoa nähdä myös numeroiden valossa, että investointimme Tampereen ja Helsingin näyttelytiloihin sekä asiantuntevaan ja palveluhenkiseen henkilöstöön ovat auttaneet meitä toteuttamaan missiotamme ja palvelemaan yhä laajempaa asiakaskuntaa. Paras kiitos hyvästä palvelusta ovat tyytyväiset asiakkaat, jotka käyttävät palveluitamme projektista toiseen." kertoo DECOlight Oy:n hallituksen puheenjohtaja Petri Väyrynen.

Katse tulevaisuuteen

"Olemme erittäin tyytyväisiä Suomen vahvimmat- sertifkaatista ja haluamme erityisesti kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme. Useat heistä ovat olleet tukenamme ja apunamme koko matkan ajan.

Katsomme nöyrästi sekä luottavaisesti tulevaisuuteen ja pyrimme entisestään parantamaan ja kasvattamaan toimintaamme. Haluamme olla tunnettuja markkinoiden parhaasta palvelusta sekä tuotevalikoimasta. Ilolla voimmekin todeta, että vuoden 2014 luvut jatkavat samaa sarjaa nyt analysoitujen lukujen kanssa. Kannattava kasvumme jatkuu vuoden 2014 aikana reippaalla vauhdilla. Lupaamme, että jatkamme samalla vauhdilla ja asenteella asiakkaitamme palvellen myös tänä vuonna." jatkaa DECOlight Oy:n toimitusjohtaja Janne Paulamäki.

Suomen Vahvimmat -sertifkaatti

Asiakastiedon Suomen Vahvimmat -sertifikaatti myönnetään ainoastaan parhaista parhaille: vain 12 % suomalaisista yrityksistä täyttää sertifikaatin tiukat kriteerit. Luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy.

Lisätietoja

DECOlight Oy:n Yrittäjät

Janne Paulamäki, 040 515 1785
Petri Väyrynen, 040 592 4448

Arkisto