Ajankohtaista

Habitare 2012 - näe uutuudet ja aisti kansainvälisen designin uudet tuulet!

30.08.2012

Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma Habitare täyttää Helsingin Messukeskuksen kaikki seitsemän hallia 12.–16. syyskuuta.

DECOlight messuosastot

Löydät DECOlight:n tänä vuonna kahdelta osastolta (7d31 ja 7a11). Tule ja näe uutuuksia mm.seuraavilta tuotemerkeiltä: BIG WHITE, ZERO, LUXIT ja SLAMP.

Lataa tästä kartta.

Huom! Myymme kaikki esittelyvalaisimet messujen jälkeen -50%. Voit varata omasi jo messujen aikana.

DECOlight AfterParty torstaina ja perjantaina – Work and Fun!

Uudet ideat syntyvät tapaamalla uusia ihmisiä sekä kokemalla ja näkemällä uusia asioita yhdessä. Järjestämme ammattilaisille suunnatut DECOlight AfterParty iltatapahtumat Helsingin Showroomilla (osoite: Kalevankatu 31)

torstaina 13.9. ja perjantaina 14.9. klo 17:00 – 23:00

Varaa sinulle sopiva aika ja ilmoittaudu mukaan tapaamaan vanhoja ja uusia tuttuja sekä nauttimaan viimeisimmistä valaistus- ja sisustusalan tuulista hyvän ruuan ja juoman kera!

AfterPartyyn on järjestetty molempina iltoina messuilta NonStop-kuljetus. Varaa oma paikkasi osastoltamme (7a11). Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa oma paikkasi heti.Ilmoittaudu AfterPartyyn tästä >>

Järjestämme AfterParty tilaisuudet yhteistyössä Satelliet Finlandin kanssa.

Sponsoreinta toimivat LUXIT ja ZERO.

Habitaren uusia tuulia

Tänä vuonna messuilla nähdään Italian, Ranskan ja Norjan maaosastot sekä ennätysmäärä ulkomaisia suunnittelijavieraita ja näytteilleasettajia. Noin 600 näytteilleasettajan lisäksi Habitare tarjoaa upeita erikoisnäyttelyitä ja runsaasti ohjelmaa.

World Design Capital 2012-vuoden kunniaksi toteutettu Aikamatka-erikoisnäyttely esittelee suomalaista muotoilua kuudelta vuosikymmeneltä. Näyttely muodostuu tiloista, joihin on koottu kullekin aikakaudelle tyypillisiä kalusteita ja käyttöesineitä. Pääsuunnittelijana toimii sisustusarkkitehti Kaisa Blomstedt.

Interiore Estradi ja ValoLight

Osana Habitare-kokonaisuutta järjestetään jälleen valaistusalan tapahtuma ValoLight, antiikin, vintagen ja taiteenmyyntitapahtuma Salonki sekä ArtHelsinki-nykytaidemessut.

Keskiviikkona ja torstaina Ahead! Foorumi ja Interiore Estradi tarjoavat tasokkaita ammattilaisille suunnattuja seminaareja. Perjantain ohjelma on kohdennettu alan opiskelijoille ja opettajille. Viikonloppuna kuullaan asiantuntijoiden vinkkejä muun muassa sisustustekstiilien käyttöön ja pienten tilojen sisustamiseen.

Tutustu Habitaren ohjelmaan >>

Habitare on avoinna ammattilaisille keskiviikosta 12.9.ja yleisölle torstaista 13.9. alkaen.

Aukioloajat ja liput >>

Jos sinulla on ammattilaiskutsu, rekisteröidy kävijäksi >>

Kävijätiedustelut arkisin klo 8-17:
Suomen Messujen asiakaspalvelu
puh. 040 450 3535
Enable JavaScript to view protected content.

Arkisto