Ajankohtaista

Lunch Beat ja muita Tukholman terveisiä

17.02.2012

Stockholm Norther Light Fair ja Stockholm Furniture Fair 2012 järjestettiin Tukholmassa 7.-11.2.2012. Järjestyksessään 61. tapahtuma keräsi vierailijoita ja näytteillesittelijöitä yli 30 maasta. Vierailijoita tapahtuma keräsi yli 38.000

ZEROn ja muiden näytteilleasettajien uutuuksien lisäksi tapahtumassa oli tarjolla runsaasti ohjelmaa, asiantuntijoiden esityksiä sekä viimeisimpiä trendejä design ja valaistus-alalta. Mieleenpainuvimmat esitykset olivat Rita Nakouzin (Trend Forecaster, NY) esitykset sekä tulevaisuuden työpaikkaa ja työtä ruotinut paneelikeskustelu jossa oli mukana myös yksi LuchBeat liikkeen perustajista.

Lisätietoja tapahtumasta, klikkaa tästä.

ZERO esitteli uutuuksia

ZERO esitteli useita uutuuksia. Kiitos kaikille osastolla vieraileille. Oli mukava nähdä. Teille jotka ette päässeet ZEROn osastallo käymään otimme ja keräsimme muutamia makupaloja. Olkaa hyvä.

PAR

Broberg & Ridderstrålella pohdittiin, mikä on kaikkein rakastetuin valonlähde. Vastaus on Par 38 (tunnettu myös spottivalona). Suunnittelijat halusivat painottaa valonlähteen miellyttäviä ominaisuuksia. Näin syntyi valaisin jonka lämmin, häikäisemätön valo kauniin sulatetun lasilinssin kera, on huomioitu myös päällyksessä, joka kattaa sekä kannan, että lampunpidikkeen. Yksinkertaista ja kaunista.

Par on saatavissa halogen-, LED- ja energiansäästölampuilla.

MOON

Nyt odotus on loppu. Kuu on saatu taivaalle. Fredrik Färg ja Emma Blanche ovat suunnittelleet valaisimen jossa valo leikkii kuten kuun pinnalla. Kaunis valaisin jonka pintamateriaali sieppaa valon sekä katsojan mielikuvituksen.

LIFT

Fredrik Mattson ihastui mökillään ruokailupöydän päällä olevaan vanhaan valaisimeen jonka toiminnallisuus, vielä vuosienkin jälkeen, oli huippuluokkaa. Valaisinta pystyi nostamaan ja laskemaan käyttötarpeen mukaan. Häntä ihmetytti miksi samalla toimintaperiaatteella ei ollut muita valaisimia markkinoilla. Niimpä hän rupesi pohtimaan miltä samalla toiminnallisuudella varustettu moderni valaisin näyttäisi. Usean luonnoksen ja prototyypin jälkeen ratkaisu löytyi. Sen nimi on LIFT.

Arkisto