Ajankohtaista

Palvelua kellon ympäri

17.02.2013

Olemme kehittäneet tuotekuvaston rinnalle myös sähköisen BIG WHITE -tuotekonsultin. Tuotekonsultti on suunniteltu helpottamaan entisestään sinun työtäsi. Tuotekonsultin avulla löydät tuotteen tekniset tiedot sekä asennukseen ja suunnitteluun tarvittavat lisätiedot.

Palvelua kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä

Tuotekonsultti palvelee 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Tuotekonsultin löydät verkkosivujemme etusivulta vasemmasta alareunasta tai suoraan osoitteesta www.bigwhite.fi.

BIG WHITE 2012 -tuotekuvastomme on saanut erittäin paljon positiivista palautetta. Sisällysluettelon tuoteikonit sekä infosivujen kuvakollaasit ovat helpottaneet erityisesti suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden työtä. Laaja valikoima sekä tekniset- ja hintatiedot yksissä kansissa ovat saaneet myös runsaasti kiitosta.

Helppo ja nopea haku-toiminto apunasi

Haku onnistuu näppärästi joko tuotenumeron, tuotenimen tai vapaan hakusanan avulla. Lisäksi kaikki valaisimet ja lisätarvikkeet on valmiiksi luokiteltu käyttökohteen mukaan.

Tilaa kuvasto

Mikäli jostain syystä BIG WHITE 2012 tuotekuvastomme ei ole löytänyt perille voit tilata sen myös klikkaamalla tästä linkistä. Kuvaston hinnoista myönnämme sopimusasiakkaille volyymialennuksen. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyntiimme soittamalla 010 4236 360 tai klikkamalla tästä linkistä.

Lataa kuvasto

Vaihtoehtoisesti voit ladata tästä linkistä tuotekuvaston ilman hintoja (pdf tiedosto, suuri koko, tallenna paikallisesti).

Arkisto