Ajankohtaista

Tule meille töihin

19.04.2018

Markkinointikoordinaattori/Asiakaspalvelija (DECOlight Oy)

DECOlight Oy on Tampereella ja Helsingissä toimiva suomalainen valaisimien maahantuontiyritys, jonka pääasiallinen toimintamalli on projektimyynti. Olemme valinneet valikoimaamme laadukkaat tuotemerkit ja valmistajat jotka toimintamallinsa, muotoilunsa, hintansa sekä teknisten ominaisuuksiensa puolesta soveltuvat suomalaiseen arkkitehtuuriin niin sisä- kuin ulkotiloissa. Meillä on töissä osaavia ja iloisia ihmisiä, joiden kanssa on mukava ja helppo työskennellä!

Etsimme Helsingin toimipisteeseen Markkinointikoordinaattori/Asiakaspalvelijaa

äitiysloman sijaiseksi alkaen 14.5.2018 tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme ammattitaitoiselle henkilölle paikan Helsingin kantakaupungissa markkinoinnin sekä valaisinmaahantuonnin monipuolisten tehtävien parissa. Noin puolet työajastasi kuluu markkinoinnin parissa ja puolet tarjouslaskennan sekä asiakaspalvelun tehtävissä.

Työtehtäviisi kuuluu pääosin erilaisten markkinointimateriaalin tuottaminen eri kanaviimme, Some-tiliemme hallinnointi sekä uutiskirjeiden ideointi ja tuottaminen Mailchimpin kautta. Työtehtäviisi kuuluu myös asiakaspalvelu ja tarjouslaskenta puhelimitse, sähköpostin välityksellä ja paikan päällä Showroomillamme sekä suomeksi että englanniksi. Ruotsin osaaminen katsotaan eduksi.

Olet reipas, luova ja myyntihenkinen markkinoinnin osaaja sekä asiakaspalvelija, joka ei pelkää tarttua itsenäisesti toimeen ja ottaa vastuuta. Koulutuksesi voi olla esimerkiksi tradenomi (AMK), mutta arvostamme koulutusta enemmän oikeaa asennetta ja persoonaa. Sähkö- ja valaistusalan tuntemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Janne Paulamäki, +358 40 515 1785

Enable JavaScript to view protected content.

Hakemukset

30.4.2018 mennessä osoitteeseen Enable JavaScript to view protected content.

www.decolight.fi

Arkisto