Ajankohtaista

Tuotehaku-ohjeet

17.03.2015

Tuotehaun tavoitteena on auttaa asiakkaitamme löytämään etsimänsä tuotteet ja tarkat tuotetiedot helposti, kätevästi ja nopeasti. Uudistettu hakupalvelu korvaa suositut www.bigwhite.fi ja www.interior.decolight.fi -verkkopalvelut.

Myös sinun palautteesi tuotehausta on meille arvokasta. Palautetta voit kätevimmin antaa palautelomakkeen kautta.

Hakusuodattimien kuvaukset


Tuotehaun kenttien nimet ja selitykset

1) Pikahaku

Tuotehaun ensimmäinen kenttä on pikahakukenttä. Kentän avulla voit hakea nopeasti tuotenumerolla, tuotenimellä tai vapaalla tekstihaulla.

2) Käyttökohde


Käyttökohde, valittuna sisävalaisimet

Käyttökohteita on valittavissa neljä eri vaihtoehtoa.

  • Sisä = Sisävalaisimet
  • Ulko = Ulkovalaisimet
  • LED = LED-valaisimet
  • Tarvike = Lisätarvikkeet (asennus, varaosat, valonlähteet)

Voit valita yhden tai useamman vaihtoehdon klikkaamalla haluamaasi kuvaketta. Valittu kuvake on vihreä. Saat poistettua valinnan klikkaamalla uudestaan kuvaketta.

3) Asennustapa


Asennustapa, valintaikkuna

Asennustapa on valittavissa alasvetovalikosta. Voit valita useita eri asennustapoja samaa tuotehakuun valitsemalla ensin esim. "Riippuvalaisin"-asennustavan ja tämän jälkeen "Kattovalaisin"-asennustavan. Valittu asennustapa näytetään vihreänä valintana alasvetovalikon alla. Valinnan voi poistaa klikkaamalla asennustavan oikeassa yläkulmassa olevaan rastia.


Asennustapa, valittuna Kattovalaisin ja Riippuvalaisin

5) Asennussyvyys

Asennussyvyys on 1-osainen liukuvalinta jonka avulla voit valita asennussyvyyden maksimiarvon millimetreissä. Klikkaamalla vihreää neliötä voit valita asennussyvyyden maksimiarvon.


Asennussyvyys, valittuna maks. 50 mm

6) Kanta

Haluttu valaisimen kanta on valittavissa alasvetovalikosta. Suodattimia voi olla valittuna vain yksi per haku.

Huomioithan, että useissa valaisimissa on valittavissa käytettävä tekniikka, jolloin kantavaihtoehtoja per valaisin voi olla useita riippuen valitusta versiosta, esimerkiksi loisteputkivalaisin (Kanta = G5/T5) tai led-valaisin (Kanta = LED). Lisäksi useissa valaisimissa voi olla käytettynä useita eri kantoja, esimerkiksi pyöreät ROUND-valaisinperheen valaisimet.


Kanta, alasvetovalikko

7) Väri

Haluttu väri on valittavissa alasvetovalikosta. Värejä voi olla valittuna vain yksi per haku.

Olemme pyrkineet yksinkertaistamaan värin pohjalta tehtävää hakua. Jokainen tuote on ryhmitelty väriryhmään, jonka pohjalta haku toimii. Tuotteen tiedoissa näkyy niin väriryhmä (esim. Punainen) kuin myös tarkka väri (esim. syklaaminpunainen).


Väri, alasvetovalikko

8) Turvaluokitus (IP)

IP-luokitusjärjestelmä on Euroopassa käytössä oleva järjestelmä sähkölaitteiden tiiviyden määrittämiseksi. Luokitus kertoo laitteen suojauksen ulkoisia uhkia, kuten pölyä ja vettä vastaan.

Haluttu IP-luokitus on valittavissa alasvetovalikosta. Luokituksia voi olla valittuna yksi per haku.


Turvaluokitus (IP), alasvetovalikko

9) Jännite

Haluttu jännite (V) on valittavissa alasvetovalikosta. Jännitteitä voi olla valittuna yksi per haku.


Jännite (V), alasvetovalikko

10) Valmistaja

Haluttu valmistaja/brändi on valittavissa alasvetovalikosta. Valmistajia voi olla valittuna yksi per haku.

Huomioithan, että välttämättä kaikki valmistajan tuotteet eivät löydy tuotehaun piiristä, koska tuotetietojen syöttäminen on osin manulaalista työtä. Mikäli etsit jotain tiettyä tuotetta, etkä sitä löydä tuotehausta, laita meille viestiä Enable JavaScript to view protected content. tai soita 010 4236 360, niin etsimme sinulle tarvittavat tiedot.


Valmistaja, alasvetovalikko

Tuotetiedot ja tuotekortit

Yksittäisen tuotteen osalta näytettävät tiedot vaihtelevat sen mukaan mitä tietoja tuotteesta on saatavilla ja mitkä tiedot ovat oleellisia. Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman kattavat tuotetiedot hakupalvelussamme.

Tuotteiden kuvissa näkyvä vihreä ympyrä, jonka sisällä on plus-merkki, kertoo, että kyseessä on tuoteperhe ja tuotteesta on saatavilla esim. useita eri värivaihtoehtoja. Valittuasi tuotteen löydät tuotetietojen jälkeen taulukon, josta löydät kätevästi tuoteperheen muut tuotteet.


Tuotekuvat, tuoteperheiden näyttäminen kuvassa

Tuotetiedoista löytyy mm. tuotenumeron sekä tuotenimen. Näiden lisäksi löydät tiedot valmistusmateriaaleista, väristä, tekniset tiedot, tuotteen kokoon liittyvät mittatiedot sekä saatavuuteen ja takuuseen liittyvät tiedot.

Voit halutessasi tallentaa tuotekortin myös pdf-muotoon.

Tuotetiedot, esimerkki Daikanyama-tuotteen tiedot

Arkisto