Ajankohtaista

USEPARTOUT - Huippu-uutuus Castaldilta

06.10.2015

USEPARTOUT on Castaldi Lightingin uusin innovaatio. Se on elegantti ja laadukkaasti viimeistelty valaisinsarja, jossa on hyödynnetty viimeisintä teknologiaa.

Usepartout

Joerg Krewinkelin Castaldille suunnittelema USEPARTOUT-valaisinsarja on saanut inspiraationsa modernin arkkitehtuurin muodoista. Tämä todellinen monitoimivalaisin on yhdistelmä designia ja teknologiaa, sillä valonlähteenä toimii Castaldi Lightingin itse suunnittelema ja patentoima SLED-moduulisysteemi. USEPARTOUT on suunniteltu työkaluksi, jonka avulla arkkitehdit sekä sisustus- ja valaistussuunnittelijat voivat luoda sielukkaan valaistuksen projekteihinsa.

Valaisimesta löytyy iso (13-19W) ja pieni koko (7-10W), iso valikoima eri avautumiskulmia sekä CRI80 (3000K ja 4000K) ja CRI90 (2700K ja 4000K). Valaisin on mahdollista upottaa tai pinta-asentaa ja se on saatavana myös DALI-yhteensopivana. Värivalikoimasta löytyy valkoinen, grafiitti ja pronssi. Valaisimia on helppo yhdistellä toisiinsa ja leikitellä valon eri kulmilla. Tätä huipputeknologiaa voi hyödyntää niin kodeissa, myymälöissä kuin toimistoissakin.

Tutustu Castaldi Lightingin USEPARTOUT-esitteeseen tästä.

Kuva: www.castaldilighting.me.uk

Arkisto