Ajankohtaista

Uudet lisäykset brändivalikoimaamme

05.06.2018

Kevään aikana brändivalikoimamme on kasvanut muutamalla huippu-uutuudella. Saksalaiset Next Lighting, Millelumen ja Casablanca, tanskalaiset Halo Design ja Watt a Lamp, italialainen Ferroluce ja puolalainen 4concepts täydentävät jo olemassa olevaa valikoimaamme.

Next Lighting

Next Lighting on saksalainen valaisinvalmistaja, jonka valikoimasta löydät loistavat vaihtoehdot suurista julkisten tilojen valaisimista. Tuotteissa yhdistyy näyttävä muotilu ja saksalainen huippulaatu.

Millelumen & Casablanca

Saksalaiset Millelumen ja Casablanca kuuluvat samaan yritysperheeseen. Molempien valikoimasta löytyy muotoilultaan hyvin selkeitä, erityisesti kotioloihin soveltuvia tuotteita.

Halo Design & Watt a Lamp

Nämä tanskalaiset brändit ovat myös samaa yritysperhettä ja ne ovatkin molemmat saavuttaneet suuren suosion niin kotimaansa markkinoilla kuin muualla Pohjois-Euroopassa. Skandityyli peilautuu voimakkaasti sekä Halo Designin että Watt a Lampin tuotteissa ja ne sopivatkin hyvin sekä kotioloihin että julkisiin tiloihin, kuten kahviloihin ja ravintoloihin.

Ferroluce Retrò

Jos etsit industrial-henkeen sopivia valaisimia, suosittelemme tutustumaan tarkemmin Ferrolucen Retrò -mallistoon. Nämä valaisimet ovat kuin tehty kahvila- ja ravintolatiloihin, joihin kaivataan ripaus särmää ja kovuutta.

4concepts

Puolalainen 4concepts on erikoistunut käsin tehtyihin erinäköisiin ja -kokoisiin lasivalaisimiin, jotka eivät ole hinnalla pilattuja. Klassinen muotoilu yhdistettynä yksinkertaiseen lasiin tekevät 4conceptin tuotteista kauniita katseenvangitsijoita kotioloihin.

Arkisto