Ajankohtaista

Villaa Kapee Vantaan asuntomessujen paras puutalo

30.09.2015

Villa Kapee kohde 26

Viime kesän Asuntomessujen Paras Talo -yleisöäänestyksen tulokset julkistettiin tänään Suomen Asuntomessujen järjestämässä Paras talo 2015 -tilaisuudessa. Puutaloista äänestyksessä parhaiten pärjäsi Villa Kapee.

Yleisön suosikiksi nousi kohde numero 22, LakkaLaine. LakkaLaineen rakennuttivat itselleen Timo ja Päivi Laine ja talon näytteilleasettajana toimi Lakka Kivitalot. Erityisesti kohteen tilaratkaisut, ulkonäkö, laatutaso ja valoisuus miellyttivät äänestäjiä. LakkaLaine sai yhteensä 12,30 prosenttia äänistä.

Äänestyksen toinen sija meni kohteelle numero 26, Villa Kapee. Villa Kapee on hirsitalo, jonka näytteilleasettaja ja rakennuttaja on Ollikaisen Hirsirakenne Oy. Kohteen rakennusmateriaalit, ulkonäkö ja valoisuus viehättivät messuvieraita.

Paras talo -äänestyksen kolmannelle sijalle nousi kohde numero 41, Tiilerikoti. Senioripariskunnan itselleen rakennuttamassa kodissa tila- ja sisustusratkaisut olivat erityisesti kävijöiden mieleen. Tiilerikodin näytteilleasettajana toimi Tiileri ja rakennuttajina Leena ja Jukka Matinvesi.

- Huomiota herättävää on, että kolme eniten ääniä saanutta taloa ovat keskenään kaikki eri materiaaleista valmistettuja, ja mukana on messujen suurin talo sekä lähes pienin omakotitalo. Tämä kertoo, että messusisältö on ollut monipuolista, ja kaikille kävijöille on löytynyt omaa makua vastaava suosikki, Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen sanoo.

Lue lisää

DECOlight oli mukana useassa kohteessa

DECOlight oli mukana tänäkin vuonna asuntomessuilla useassa eri kohteessa; Villa Kapee (26), Ainoakoti Feeniks (23) sekä Passiivikivitalot Pastilli ja Penni (24).

Lue Villa Kapeen esittely tästä linkistä.

"Asuntomessumenestyksemme sai hienoa jatkoa", kertoo DECOlightin Petri Väyrynen ja jatkaa "Tampereelta 2012 tuli kultaa, Hyvinkäällä 2013 emme olleet mukana, Jyväskylästä 2014 tuli kultaa ja nyt Vantaalta 2015 Hopeaa. Tämä on sarja josta voi olla syystäkin ylpeä. On hienoa päästä työskentelemään eturivin suunnittelijoiden ja rakennuttajien kanssa. Suunnittelukin on joukkuelaji jossa korostuu myös yhteen pelaaminen. Hienoa olla osana osaavaa ja aikaansaavaa tiimiä. DECOlight onnittelee voittajia ja kiittää Villa Kapeen suunnittelutiimiä hienosta projektista!"

Arkisto