Ajankohtaista

Zero News 2017

22.02.2017

Ruotsalainen perheyritys Zero julkaisi helmikuussa Tukholman messuilla monta innovatiivista uutuustuotetta. Tuotteiden suunnittelijoina on toiminut esimerkiksi Jens Fager, Front, Thomas Bernstrand sekä Johanna Jacobson Backman. Moniin jo olemassa oleviin tuoteperheisiin on myös tehty hyviä lisäyksiä, jotka mahdollistavat saman valaisinsarjan käyttämisen eri asennustavoilla. Hinnat sekä tuotteiden tarkemmat tiedot saatavilla osoitteesta Enable JavaScript to view protected content.. Me DECOlightilla olemma ihastuneet täysin uuteen Mist- valaisimeen, mikä on sinun suosikkisi?

BLOCK - Johanna Jacobson Backman

Ääntä eristävä Block- perhe on saanut jalat alleen! Uuden muotonsa ansiosta valaisin on helppo sijoittaa lattialle mieluisaan paikkaan. Saatavana ylös-alas valolla tai pelkästään ylös- tai alasvalolla. Valaisin sisältää sisäänrakennetut LED-modulit.

FUNGHI - Thomas Bernstrand

Pollari sekä jakkara yhdessä paketissa. Thomas Bernstrandin suunnittelema Funghi tarjoaa mahdollisuuden istua alas levähtämään samalla kun se valaisee ympäristöään puulevyn alapinnassa sijaitsevalla alasvalolla. Tämä tuote toimii loistavasti niin ryhmässä kun itsekseen. Funghille on myös saatavilla erillinen alusta, mikäli haluttu asennustapa sellasen vaatii.

MIST - Front Design

Uusi Mist- perhe on Front Designin tyylinäyte, jossa yhdistyy valo, sumu, käsinpuhallettu lasi ja LED teknologia. Perheeseen kuuluu riippuversio sekä katto/seinä- versio. Melkein läpinäkyvä pinta luo mielikuvan sumun läpi loistavasta valosta. Riippuvalaisin on saatavilla 250, 350 tai 450mm halkasijalla. Katto- sekä seinäversiota on saatavana 250 ja 350mm halkasijalla. Mist-valaisinperheen tuotteita on saatavilla väreissä valkoinen, keltainen tai vaaleanpunainen ja tuotteita on mahdollista valita myös DALI himmennettävinä.

CONVEX - Jens Fager

Convex tuotteita on nyt saatavana uusina versioina, kuten esimerkiksi riippuvalaisimena. Yksinkertaisen selkeä muotoilu tekee tuoteperheestä käytännöllisen sekä monenlaisiin ympäristöihin sopivan. Tuotteita on mallista riippuen saatavilla väreissä musta, valkoinen, harmaa sekä vihreä.

Arkisto