Brändit

SLV

SLV

Testattua ja sertifioitua, saksalaisella tarkkuudella valittua laatua. SLV by DECOlight Big White –tuotekuvasto on jokaisen alan ammattilaisen perustyökalu. Markkinoiden laajimmasta valikoimasta löydät helposti hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset valaisimet jokaiseen projektiin. Tuotteiden erinomainen saatavuus (yli 3000 tuotetta varastossa) sekä nopeat toimitusajat varmistavat projektisi aikataulun pitävyyden.

Näytä lisätiedot


ZERO

Zero

Zero edustaa Skandinaavista designia parhaimmillaan. Yksinkertaisten muotojen ennakkoluuloton yhdistäminen perinteisiin materiaaleihin luo hauskan ja idearikkaan kokonaisuuden. Jännittävä valikoima antaa mahdollisuuden iloitella väreillä ja muodoilla. Värimaailman joustavuuden ansiosta sopii hyvin myös brand-tuotteiksi.

www.zero.se

Näytä lisätiedot


BPM Lighting

BPM Lighting

BPM Lightingin tuotekehitystä ohjaa uuden LED-teknologian hyödyntäminen. Se pyrkii haastamaan tunnetuimmat LED-valaisinvalmistajat valikoimalla, jossa yhdistyy korkea suorityskyky, selkeä muotoilu sekä innovatiivinen teknologia. Joustava valmistus ja oma tutkimus- ja tuotekehitys mahdollistavat myös projektikohtaiset ratkaisut.

www.bpmlighting.com/en

Näytä lisätiedot


Exenia

Exenia

Italialaisen Exenian tyylikkäiden ja ajattomien muotojen ennakkoluuloton yhdistäminen uuteen teknologiaan luo monipuolisen ja teknisiltä ominaisuuksiltaan erittäin laajan valaisinkokonaisuuden. Oma ja joustava valmistus antaa mahdollisuuden iloitella myös väreillä ja muodoilla. Värimaailman ja tuotannon sekä suunnittelun joustavuuden ansiosta sopii hyvin myös brand-tuotteiksi.

www.exenia.eu

Näytä lisätiedot


tossB

tossB

Belgialaisen tossB:n valaisinvalikoimasta löytyy niin sisustuksellisia kuin teknisiäkin valaisimia, jotka ovat muotoilultaan yksinkertaisia ja laadultaan alan huippua. tossB:n valaisimissa on hyödynnetty myös ainutlaatuisia teknisiä ratkaisuja, jotka tuovat erityistä leikkisyyttä tuotteisiin.

www.tossb.com

Näytä lisätiedot


Innermost

Innermost

Innermost yhdistää globaalin designin ja laadun omalla uniikilla tyylillään. Useiden eri kansainvälisten muotoilijoiden ansiosta valikoimasta löytyy hyvin erityyppisiä sisustusvalaisimia. Innermostin valikoima soveltuu erityisesti ravintoloihin, hotelleihin ja baareihin. Joustava valmistus mahdollistaa myös asiakaskohtaisten modifiointien tekemisen (värit, pintamateriaalit).

www.innermost.net

Näytä lisätiedot


PENTA Light

PENTA Light

Italialainen tyyliniekka PENTA Light yhdistää sisustusvalaisimissa designin, tunnelman ja käytännöllisyyden. PENTA Lightin sisustuksellinen valikoima soveltuu erityisesti hotelleihin, ravintoloihin sekä tyylillisesti vaativiin yksityisiin ja julkisiin kohteisiin.

www.pentalight.it

Näytä lisätiedot


Ferroluce

Ferroluce

Italialaisen Ferrolucen Retrò-mallistosta löydät industrial-henkisiä tuotteita, jotka sopivat loistavasti julkisiin kohteisiin, kuten esimerkiksi ravintoloihin, kahviloihin sekä hotelleihin.

retro-en.ferroluce.it

Näytä lisätiedot


Casablanca

Casablanca

Saksalaisen Casablancan valikoimasta löydät sisustuksellisia valaisimia, jotka sopivat erinomaisesti esimerkiksi kahviloihin, toimistoihin, hotelleihin sekä ravintoloihin.

www.casablanca-leuchten.de/en/luminaires

Näytä lisätiedotLystra

Lystra

Lystra yhdistää teknisen edelläkävijyyden ja skandinaavisen muotoilun. Vahva keskittyminen kohdevalaisimiin takaa teknisesti erinomaiset, muotoilultaan ajattomat ja hinnaltaan kilpailukykyiset ratkaisut erityisesti myymälävalaistukseen.

www.lystra.eu

Näytä lisätiedot


Specimen

Specimen

Specimenin tuotteet ovat korkealaatuisia ja ne ovat parhaiden eurooppalaisten käsityöläisten valmistamia. Leikkisissä ja laadukkaista materiaaleista valmistetuissa valaisimissa yhdistyy muoto ja toiminnallisuus parhaalla mahdollisella tavalla. Valaisimet soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi HoReCa-kohteisiin.

Näytä lisätiedot


Darø

Darø

Darøn valaisimet edustavat tanskalaista suunnittelua parhaimillaan. Valaisimissa tyylikäs ja ajaton muotoilu yhdistyy erinomaiseen toiminnallisuuteen. Yksinkertaisen muotoilunsa ansiosta Darøn valaisimet soveltuvat erinomaisesti niin julkisiin tiloihin kuin yksityisiin koteihinkin.

www.daroe.eu

Näytä lisätiedot


Ole!

Ole!

Espanjalainen Ole! on trendikäs valikoima tarkoin valittuja tuotteita. Teräksen, alumiinin, kankaiden ja yksinkertaisten muotojen yhdistelmänä on syntynyt tyylikkäitä valaisimia kohteisiin, joissa teknisen valikoiman lisäksi design antaa pisteen i:n päälle. Valikoimasta löydät helposti tuotteita niin julkisiin kuin yksityisiinkin kohteisiin.

www.olebyfm.com

Näytä lisätiedot


FM ILUMINACION

FM ILUMINACION

Espanjalainen FM on trendikäs valikoima selkeitä valaisimia. Teräksen, alumiinin, lasin ja yksinkertaisten muotojen yhdistelmänä on syntynyt tyylikkäitä ja edullisia perusvalaisimia. Valikoimasta löydät helposti tuotteita niin julkisiin kuin yksityisiinkin kohteisiin.

www.fmiluminacion.com/ingles/index.htm

Näytä lisätiedot


El Torrent

El Torrent

El Torrent -valaisimissa yhdistyy tyyli ja persoonallisuus. Joustava valmistus ja erittäin laaja muoto-, tekstiili- ja materiaalivalikoima mahdollistavat juuri sinun projektiisi sopivan valaistusratkaisun. El Torrent -valaisimet soveltuvat erityisesti moderneihin ja trendikkäisiin kohteisiin kuten ravintoloihin, hotelleihin, toimistoihin sekä yksityiskoteihin.

www.eltorrent.com

Näytä lisätiedot


AXIS71

AXIS71

Belgialaisen AXIS71:n sisustusvalaisimissa yhdistyy eurooppalainen ajaton design sekä selkeä tyyli. Valikoimasta löytyy useita valaisinperheitä, jotka pitävät sisällään useita eri kokoja sekä värejä. AXIS71-valaisimet soveltuvat erityisesti julkisiin kohteisiin kuten hotelleihin, ravintoloihin ja kahviloihin.

www.axis71.com

Näytä lisätiedot


SLAMP

SLAMP

Italialainen SLAMP edustaa todellista italialaista designia. Se on muunneltava, seksikäs, mysteerinen, innovatiivinen, luotettava, iskevä, omaperäinen ja leikkisä. Etkö usko? Anna tuotteiden vakuuttaa.

www.slamp.it

Näytä lisätiedot


Lira Lighting

Lira Lighting

Vuonna 1983 perustetun Lira Lightingin valaistusratkaisut on suunniteltu hotelleihin, kauppakeskuksiin, museoihin, toimistoihin sekä ravintoloihin. Laaja valikoima soveltuu teknisten ominaisuuksiensa johdosta erityisen hyvin julkisiin tiloihin. Kilpailukykyiset hinnat sekä joustava valmistus mahdollistavat myös projektitoimitukset, joissa on asiakaan tarpeiden mukaan räätälöidyt väri- ja valaistusratkaisut.

www.liralighting.pl

Näytä lisätiedot


LUCIS

LUCIS

Tsekkiläinen Lucis edustaa uutta nousevaa eurooppalaista designia. Käsityö ja korkea ammattitaito yhdistyvät tuoreeseen ja selkeään designiin, joka korostaa toiminnallisuutta. Infinity -valaisinsarja tarjoaa mahdollisuuden suunnitella juuri kohteeseen sopivan ratkaisun kädenkäänteessä. Kokeile ja hämmästy.

www.lucis.eu

Näytä lisätiedot


Pujol

Pujol

Pujol on espanjalainen valaisinvalmistaja, joka on toiminut jo yli 30 vuoden ajan ja jonka toimintaa ohjaa laatu ja erinomainen palvelu. Pujolin ehdoton etu on sen mahdollisuus tuottaa valaisimia tarvittavilla spesifikaatioilla, joka tekee mahdottomastakin projektista mahdollisen.

www.pujoliluminacion.com

Näytä lisätiedot


Artecta

Artecta

Ammattilaisen valinta erityisesti LED- ja RGB –valaistusratkaisuissa kuivista tiloista allasprojekteihin. Tekniset ominaisuudet riittävät vaativampaankin kohteeseen. Laajasta valikoimasta löydät myös design-, myymälä- ja ulkovalaisimia.

www.artecta.nl

Näytä lisätiedot


Norlight

Norlight

Norlight on osa Castaldi Lighting -konsernia. Edelläkävijyys ja innovatiivisuus sekä uuden teknologian hyödyntäminen ovat aina ohjanneet Castaldin tuotekehitystä. Lopputuloksena on syntynyt laaja valikoima julkisiin tiloihin suunnitteltuja sisävalaisimia, joissa yhdistyy korkea suorityskyky, hienostunut muotoilu ja innovatiivinen teknologia. Joustava valmistus ja oma tutkimus-ja tuotekehitys mahdollistavat myös asiakohtaiset ratkaisut.

www.castaldilighting.it

Näytä lisätiedotHelio

Helio

Hyvä valaistus lisää luovuutta ja tuottavuutta. Se saa ihmiset myös voimaan hyvin. Nämä periaatteet ovat ohjanneet HELIO:n tuotekehitystä jo yli 20 vuotta. Lopputuloksena on syntynyt nykyaikaisia, joustavia ja muotoilultaan selkeitä alumiinirunkoisia valaistusratkaisuja ammattikäyttöön. Moderni valikoima soveltuu teknisten ominaisuuksiensa johdosta erityisesti julkisiin tiloihin. Joustava valmistus mahdollistaa myös asiakaan tarpeiden mukaan räätälöidyt väri- ja valaistusratkaisut.

www.helio.cz

Näytä lisätiedot


Leucos

Leucos

Leucos on 60-luvulla perustettu valaisinyritys, jonka repertuaarista löytyy erityisesti lasista valmistettuja valaisimia. Erilaiset muodot ja materiaalit antavat rajattomat mahdollisuudet suunnitteluun. Valaisimet ovat erittäin sisustuksellisia ja sopivat hyvin esimerkiksi yksityiskohteisiin, hotelleihin ja ravintoloihin.

www.leucos.com

Näytä lisätiedot


LØFTLIGHT

LØFTLIGHT

LØFTLIGHT on puolalainen brändi, jonka erikoisosaamiseen kuuluvat erityisesti laadukkaat betoni- sekä industrial-valaisimet.

loftlight.eu

Näytä lisätiedot