Projektipankki

Liikuntakeskus GoGo Park

Liikuntakeskus GoGo Park uudistui.

Kuva: DECOlight. GoGo Park alasali. Valaisimet LIRA Round -riippuvalaisimet ja
BIG WHITE LED nauhoilla toteutettu tunnelmavalaistus.

25-vuotisjuhlavuottaan juhliva liikuntakeskus GoGo uudisti Tampereen GoGo Park -keskuksen tiloja. Kattavan remontin yhteydessä liikuntakeskus on saanut entistä parempien toimintojen lisäksi uudistuneen ilmeen.

Entisen ryhmäliikunnan alasalin ja circuit-tilan välinen seinä purettiin ja sali laajennettiin yhtenäiseksi avaraksi liikuntatilaksi. Lattia on uusittu vaalealla kanadanvaahteraparketilla. Uuden alasalin pinnat raikastettiin ja valaistus uusittiin.

Myös GoGo Shopin ilme uudistui ja raikastui. Shoppiin tuotiin mm.sovituskoppi, sekä hyllytilaa ja valaistusta on parannettiin.

Suunnittelusta vastasi sisustussuunnittelutoimisto Tuulipuun Tuija Pallas.

Projektikuvia

Käytetyt tuotteet