Projektipankki

Malou C - Vaatekauppaa uudessa valossa

Yksityisyrittäjäksi siirtynyt, vankan vaatealan kokemuksen omaava Mikaela Tokola hyppäsi kansainvälisen vähittäismyynnin tehtävistä omilleen ja perusti syksyllä Vallilaan Malou Clothing Companion Oy:n, jonka liikeideana on tarjota personoitua pukeutumista sekä laadukkaita skandinaavisia tuotemerkkejä kiireisille työssäkäyville naisille.

Visio toteutettiin laajan henkilökohtaisen verkoston avulla kustannustehokkasti. Tila- ja sisustussuunnittelusta vastasi Outi Tammi. Mikaela tiesi entuudestaan, että valot ovat myymäläprojektissa isoin yksittäinen kustannuserä, mutta tunnelman kannalta erittäin oleellinen. Malou C.:n myymälässä on käytetty Exenian M4- kiskospottia, jossa on erittäin hyvä valoteho sekä värintoisto. Näin vaatteiden värit ja yksityiskohdat korostuvat kauniisti.

DECOlightin avulla tilaan saatiin luotua juuri oikeanlainen valaistus, jonka vaikutus myyntiin näkyi heti; keskellä viikkoa myynti kolminkertaistui. Sattumaa tai ei, mutta kokonaistunnelman viimeistelyssä valaistuksen merkitystä on vaikea kiistää.


Kohde: Malou C. -vaatemyymälä, Vallila
Suunnittelija: Outi Tammi
Valaistus: DECOlight Oy

Käytetyt tuotteet