Projektipankki

United Nations University

Muotoilutoimisto Oranen & Turklin sai viime vuonna tehtäväkseen suunnitella UNU-WIDER:ille (United Nations University - World Institute for Developement Economics Research) monikäyttöiset julkiset toimitilat ja luoda moderni tunnistettava yleisilme.

Polaris-riippuvalaisin

Suunnittelu toteutettiin läheisessä yhteistyössä UNU-WIDER:in kansainvälisen henkilökunnan kanssa vastaamaan heidän toiveitaan toimivasta ja viihtyisästä työympäristöstä.

Suunnittelua ohjasi YK:n tarkat ohjeistukset ergonomisesta ja laadukkaasta työympäristöstä, materiaalien laadukkuudesta ja ekologisuudesta sekä tavarantoimittajien vastuullisuudesta. Oranen & Turklin vastasi tilasuunnittelun lisäksi budjetoinnista, projektihallinasta sekä -johdosta. Lisähaastetta projektiin toi toteutusajankohta, sillä projekti piti totetuttaa Suomen ja Euroopan lomakuukausina kesä- syyskuussa. Hyvien yhteistyökumppaneiden avulla tavoiteaikataulu piti ja lopputulokseen on oltu todella tyytyväisiä.

Polaris-seinävalaisin

Projektissa hyödynnettiin myös DECOlightin valaisimia. Ole!:n Polaris-sarjan seinävalaisimista luotiin kaunis kokonaisuus ja saman sarjan riippuvalaisimia löytyy myös kohteesta. SLV:n kestosuosikkia New Triaa on käytetty yleisvalaistuksen luomiseen.

New Tria -uppovalaisin

Kuvat: Muotoilutoimisto Oranen & Turklin

Lähde: Oskari Oranen, Oranen & Turklin

Käytetyt tuotteet