23.05.2023

Myyntipäällikkö (DECOlight Oy)

 

DECOlight Oy on Tampereella ja Helsingissä toimiva suomalainen valaisinten maahantuontiyritys, jonka pääasiallinen toimintamalli on projektimyynti. Olemme valinneet valikoimaamme tuotemerkit ja valmistajat, jotka toimintamallinsa, muotoilunsa, hintansa sekä teknisten ominaisuuksiensa puolesta soveltuvat suomalaiseen arkkitehtuuriin niin sisä- kuin ulkotiloissa. Meillä on töissä osaavia ja iloisia ihmisiä, joiden kanssa on mukava ja helppo tehdä yhteistyötä!

Etsimme nyt Myyntipäällikköä Helsingin Korkeavuorenkadun Showroomille vastaamaan valikoimamme tuotteiden kokonaisvaltaisesta myynnin edistämisestä. Asiakkainasi ovat Suomen johtavat tukkukaupat, suunnittelutoimistot, urakointiliikkeet, suuret rakennusliikkeet sekä yksityisasiakkaat.

Olet ahkera, omatoiminen, innovatiivinen, aikaansaava ja sinulle on vuosien mittaan ehtinyt kerääntyä jo näyttöjä sekä kokemusta myyntityöstä. Liikut tehokkaasti kentällä ja seuraat projektikantaa sekä hoidat projekteja kokonaisvaltaisesti. Valaistus- sekä sähköalan osaaminen katsotaan suureksi eduksi.

Aloitus elokuussa/sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa

Janne Paulamäki, +358 40 515 1785

janne@decolight.fi

Hakemukset

12.6.2023 mennessä osoitteeseen kia@decolight.fi

www.decolight.fi


Jätä kommentti

TILAA UUTISKIRJEEMME