Projektipankki

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea

Helsingin Mannerheimintiellä sijaitseva lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea sai alkusyksystä uudistuneet tilat ja DECOlight oli mukana toimittamassa valaisimia kohteeseen.

Tilojen suunnittelusta vastasi sisustusarkkitehtitoimisto Kakadu Oy:n Sanni Seppälä, joka kertoo projektista seuraavaa: "Projektissa oli tärkeää pyrkiä yhdistämään uudistettavat ja ennalleen jäävät alueet luontevasti. Akustiikkaan tuli myös kiinnittää huomiota ja se näkyi myös valaisinvalinnoissa."

Akustoivan ominaisuutensa ansiosta Zeron Stampa olikin oiva valinta kohteeseen. Valaisimesta löytyy halkaisijaltaan kolme eri kokoa (438, 613 ja 788 mm) ja valonlähteenä toimii integroitu LED, joka on saatavilla myös himmennettävänä. Stampa-valaisimessa on myös laaja erikoisvärien valikoima, joka antaa mahdollisuuden leikitellä väreillä. Fimean Stampa-valaisimissa on käytetty erikoisväriä Gabriel Atlantis 60143.

Myös Zeron Par-valaisin kaikessa yksinkertaisuudessaan täydentää erinomaisesti kohteen sisustusta. Valaisimen värivaihtoehdot ovat valkoinen, oranssi, harmaa, musta sekä sininen. Valonlähteeksi on valittavissa joko halogeeni tai LED, josta on myös saatavilla himmennettävä versio.

Kohde: Lääkealan turvallisuus ja kehittämiskeskus Fimea, Helsinki

Suunnittelu: Sisustusarkkitehtitoimisto Kakadu Oy, Sanni Seppälä

Valokuvat: Henri Ilanen

Käytetyt tuotteet