29.05.2024

Ole Lightingin vuoden 2024 kattauksesta löytyy laaja valikoima ominiasuuksia, kuten esimerkiksi ääntä vaimentavan materiaalin käytön hiljaisempien ja mukavampien tilojen luomiseksi, sekä tyylikkäitä ja toimivia ratkaisuja erityisesti ulkotilojen valaistukseen!

 

ESTELA- Tekninen valaistusratkaisu ulkokäyttöön

Estela on uusin lisäys Ole Lightingin "wall to wall" -tuoteperheeseen. Tuote on tekninen valaistusratkaisu ulkokäyttöön, jossa on IP67-luokitus ja jopa 10 metrin pituus.

Monipuolinen malli mahdollistaa erilaiset asennukset sekä vaakasuunnassa että pystysuunnassa, ja se sietää jopa 10 asteen kulman ankkuroitumisen seinille. Loistava ratkaisu siis tiloihin ja projekteihin, joissa kattoasennus ei syystä tai toisesta ole mahdollinen!

 

MEDUSA– Tyylikäs ja monipuolinen valaistusratkaisu

Medusaon saanut inspiraationsa merenelävien liikkeistä. Nämä meren elegantit ballerinat liitävät kevyesti merten syvyyksissä hypnoottisella koreografiallaan. Madusa on muuntuva valaisin, joka vangitsee vedenalaisen maailman kauneuden ja monipuolisuuden.

Valaisin koostuu kahdesta eri versiosta, jotka tarjoavat erilaisia valaistusratkaisuja. Ensimmäinen versio toimii koriste-esineenä, joka luo tunnelmavaloa paikallaan pysyvästä ylemmästä renkaasta. Tämä korostaa lampun kaunista muotoilua ylhäältä päin.

Toinen versio sisältää liikkuvan alemman renkaan valon, joka mahdollistaa valon kohdistamisen tarkasti haluttuun kohteeseen. Tämä tekee Medusa-valaisimesta täydellisen pintojen valaisemiseen ja käytännöllisiin valaistustarpeisiin.

Tutustu valaisimen kiehtovaan muotoiluun ja monipuolisiin käyttömahdollisuuksiin. Täydellinen valinta niin tunnelmavalaistukseen kuin käytännöllisiin valaistusratkaisuihin.

 

Toiminnallisuuden ja muotoilun yhdistelmä: SONORA-valaisinperhe

Koe Sonoran autiomaan rauhallisuus Sonora-valaisinperheen kanssa. Luonnon seesteisestä äänimaisemasta inspiroitunut valaisinsarja koostuu katto- ja ripustettavista valaisimista, jotka on valmistettu korkealaatuisesta ääntä vaimentavasta materiaalista. Nämä valaisimet eivät ainoastaan valaise tilaasi kauniisti, vaan myös vähentävät ympäristön melua, luoden rauhallisemman ja kutsuvamman ilmapiirin. Täydennä koti- tai toimistotilasi Sonoran täydellisellä toiminnallisuuden ja muotoilun yhdistelmällä.

 

PAMPA-valaisimen ydin: Optimaalinen työympäristö

Pampa-valaisimen ydin on tarjota optimaalinen ympäristö työtiloihin. Tuote on suunniteltu sekä valaisemaan oikein että tukemaan tilan äänieristystä. Ääntä vaimentavan materiaalin ansiosta se vähentää melua, ja UGR-häikäisynhallintateknologian avulla se varmistaa tasaisen valon jakautumisen, minimoiden häiritsevät heijastukset. Pampa on täydellinen valinta toimistoihin ja muihin työtiloihin, joissa valaistuksen ja akustiikan yhdistelmä on tärkeää.

 

KATANA- Käytännöllinen ja monipuolinen muotoilu

Katana on käytännöllinen ja monipuolinen valaisin eri ympäristöihin. Se on ripustettava valaisin, joka koostuu suulakepuristetusta alumiiniprofiilista, jossa on UGR-häikäisynhallinta ja hihnaripustus. Lisäksi siinä on manuaalinen suuntausjärjestelmä, joka mahdollistaa seinien valaisemisen. Katana tarjoaa oikean valaistuksen ja toiminnallisuuden niin työympäristöihin kuin näyttelytiloihin, museoihin ja taidegallerioihin.


Jätä kommentti

TILAA UUTISKIRJEEMME