19.06.2024

Italialainen Goccia yksinoikeudella DECOlightilta!

 

Italialainen design on aina ollut synonyymi tyylikkyydelle, laadulle ja ajattomuudelle. DECOlightilla olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa, että olemme saaneet yksinoikeuden tuoda Suomen markkinoille Goccia Illuminazionen upeat ulkovalaisimet. 

 

 

Mikä tekee Gocciasta erityisen?

Goccia Illuminazione, perustettu vuonna 1977, on tunnettu innovatiivisesta lähestymistavastaan ulkovalaistukseen. Yrityksen filosofia perustuu kolmeen peruspilariin: muotoilu, toimivuus ja kestävyys. Jokainen Goccia-valaisin on huolella suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti, mikä takaa paitsi näyttävän ulkonäön, myös pitkän käyttöiän ja energiatehokkuuden.

Goccia Illuminazionen tuotevalikoimasta löydät mielenkiintoiset ulkovalaistustuotteet ja heidän erikoisosaamisensa ulottuu muun muassa teollisuus- ja kaupallisiin kohteisiin. Goccian valaisimet yhdistävät huippuluokan teknologian ja esteettisesti miellyttävän muotoilun, mikä tekee niistä täydellisen valinnan niin koteihin kuin julkisiin tiloihin.

 

Tutustu valmistajan valikoimaan tarkemmin Goccian verkkosivuilta tai asiakaspalvelumme (info@decolight.fi / +358 4236 360) kautta!


Jätä kommentti

TILAA UUTISKIRJEEMME