18.03.2022

Ruotsalaisen Zeron uutuudet ovat julkaistu! Vuoden 2022 kattaus sisältää dekoratiivisia tuotteita, jotka soveltuvat ajattoman designinsa ja ensiluokkaisen laatunsa ansiosta niin julkitilakohteisiin kuin kotioloihin! 

 

Zero Lighting Haze Floor

H A Z E   F L O O R


Tutusta Haze-valaisimesta on nyt saatavilla upea jalkaversio! Haze Floor on osa Samuel Wilkinsonin suunnittelemaa Haze-tuoteperhettä. Tuoteperhe on Wilkinsonin moderni tulkinta orientaalisesta lyhdystä, jossa puu ja 3D räätälöity neulos kohtaavat toisensa. Tuotetta on saatavilla väreissä valkoinen, musta ja petroli. Muut värit pyynnöstä.

 

Zero Lighting Lumo-riippuvalaisin

L U M O


Muokkauskykyisellä, Thomas Bernstrandin Lumo-valaisinperheellä luot haluamasi valaistusratkaisun kohteen tarpeiden mukaan. Valaisin toimii yksittäisenä valopisteenä, yhdisteltynä suuremmaksi ryhmäksi (ympyrä, neliö tai suora linja) tai jopa vaijeriasennettuna. Standardina valaisinta löytyy väreissä musta, vihreä, harmaa, harmaanruskea ja oranssi.

 

Zero Lighting Slice-akustiikkavalaisin
Zero Lighting Slice Värimallit

S L I C E


Tämä odotettu uutuusvalaisin tarjoaa kaksi haluttua ominaisuutta yhdessä paketissa! Slice-riippuvalaisin tuo tilaan sekä laadukasta valoa että ääniä vaimentavan elementin. Yhdistelet itse halutun määrän levyjä ja värivaihtoehdot niille. Tuttuun Zero-tapaan väripaletti on jo valmiiksi hyvin laaja, mutta tarvittaessa kustomoidut väriratkaisut ovat myös toteutettavissa. Vain mielikuvitus on rajana!

 

Zero Lighting Sprinkle-riippuvalaisin

S P R I N K L E


Note Design Studion luomusta löytyy kuudessa yhteensopivassa värissä (Oyster White, Musta, Punainen, Sininen, Ruskea ja Okrankeltainen). Leikkisiä riippuvalaisin toimii loistavasti itsenäisesti tai isommassa ryhmässä. Tarkkaan harkitut yksityiskohdat varjostimessa luovat valolle mielenkiintoisen efektin.

 

Zero Lighting Bob XL -riippuvalaisin

B O B   P E N D A N T   X L


Tutusta Bob-riippuvalaisimesta on nyt saatavilla suurempi, XL-kokoinen versio! Ajattoman muotoilun ja 400 mm halkaisijan omaavaa valaisinta on standardina saatavilla viidessä eri värissä (valkoinen, musta, harmaanruskea, oranssi & harmaa). 

 

Zero Lighting Curve Crown

C U R V E   C R O W N


Front Designin suunnittelema Curve-tuoteperhe on saanut uuden tulokkaan! Muokkauskykyinen Curve Crown muovautuu juuri sinun kohteesi tarpeiden mukaiseksi. Varjostimet ovat yhdistettävissä moderniksi kattokruunuksi, jota löytyy neljässä värivaihtoehdossa (valkoinen, vihreä, "Pigeon blue" & "Ivory"). 

 

Zero Lighting Compose Perforated

C O M P O S E   P E R F O R A T E D


Myös Jens Fagerin Compose-tuoteperheessä on uusi jäsen, Compose Perforated! Metallivarjostimella varustettu valaisin luo yksityiskohtiensa ansiosta tilaan hyvin mielenkiintoisen valoefektin! Kuten muitakin tuoteperheen valaisimia, myös Compose Perforatedia löytyy joko yksittäisenä riippuvalaisimena tai suurempana Rails-kokonaisuutena.

 

 

Tutustu kaikkiin Zeron uutuuksiin täältä!


Jätä kommentti

TILAA UUTISKIRJEEMME