12.04.2022

Tsekkiläisen Luciksen kauan odotetut uutuudet ovat täällä! Kattaus sisältää lisäyksiä jo olemissa oleviin tuoteperheisiin mutta myös täysin uusia, mielenkiintoisia valaisimia niin koti kuin julkitilakäyttöön!

 

Lucis Lighting Glou-seinävalaisin
Lucis Lighting Glou-seinävalaisin

G L O U

Glou on epäsuoraa valoa tuottava seinävalaisin, jota on saatavilla neljässä eri muotokielessä (N1, N2, N3 & N4). Tunnelmallista valaisinta voi hyödyntää suuremmassa ryhmässä tai yksittäisenä valopisteenä esimerkiksi käytävävalaistuksessa. Kaikkia malleja on saatavilla joko 3000K tai 4000K värilämpötilassa.

 

 
 Lucis Lighting Omnia-seinävalaisin
Lucis Lighting Omnia-riippuvalaisin
Lucis Lighting Omnia-riippuvalaisin
Lucis Lighting Omnia-jalkavalaisin

O M N I A 

Tuttu Omnia-tuoteperhe on saanut monta uutta lisäystä eri mallien muodossa. 1-osaisen lattiaversion sekä perinteisen pöytäversion lisäksi valaisinperheestä löytyy nyt myös riippu-, 2-osainen jalka- sekä kaksi erilaista seinäversiota. Ja kaikissa valaisimissa yhdistyy tuttu, yksinkertaisen tyylikäs design.

 

Lucis Lighting Zed-seinävalaisin

Z E D

Suositusta Zed-riippuvalaisimesta on nyt saatavilla seinäversio! Leikkisää valaisinta löytyy joko G9-kannalla tai integroidulla valonlähteellä. Jälkimmäiseen vaihtoehtoon valitset valon värilämpötilaksi joko 3000K tai 4000K. Rungon väriksi on standardina saatavilla musta tai valkoinen.

 

Lucis Lighting Infinity II -riippuvalaisin

Lucis Lighting Infinity II -riippuvalaisin

I N F I N I T Y   I I

 Muokkauskykyisestä Infinity-valaisimesta löytyy nyt riippuversio jo tutuksi tulleen pinta-asennettavan version lisäksi! Kuten edeltäjässään, myös Infinity II -tuotteessa pääset itse räätälöimään valaisimesta halutun näköisen ja muotoisen. Standardina runko toimitetaan valkoisena, mutta valonlähteen kauluksen väriksi löydät 4 eri sävyvaihtoehtoa. Vain mielikuvitus asettuu rajaksi!

 

 

TUTUSTU LUCIKSEN VALIKOIMAAN TARKEMMIN TÄÄLTÄ!


Jätä kommentti

TILAA UUTISKIRJEEMME