25.02.2021

NUMINOS. YKSI VALAISINPERHE – TUHANSIA MAHDOLLISUUKSIA

VAPAASTI KONFIGUROITAVA VALAISINJÄRJESTELMÄ, JOKA ESITTELEE JOKAISEN TUNNELMAN HYVÄSSÄ VALOSSA.

Jokainen projekti on erilainen. Mutta monet projektit vaativat yhtenäistä valo- ja muotoilukonseptia. NUMINOS on täydellisesti yhteensovitettu valaisinjärjestelmä, jossa yhdistyvät toiminta, muotoilu ja tekniikka. Suunnittelijoille ja tekijöille. Kaikkiin vaatimuksiin. Maksimaalista monipuolisuutta minimaalisella vaivalla.

 

SLV NUMINIOS
SLV NUMINOS

 

NUMINOS-valaisinjärjestelmä tarjoaa jatkuvia valaistusominaisuuksia ja modernia muotoilua kaikkiin käyttötarkoituksiin, kuten esimerkiksi:

  • toimistotiloihin
  • myymälöihin
  • hotelleihin 
  • ravintoloihin
  • museoihin
  • yksityiskoteihin 

Tuoteperhe koostuu neljästä eri valaisintyypistä: downlight, pinta-asennettava downlight, kohdevalaisin sekä riippuvalaisin. Muokkauskykyisiin tuotteisiin valitset muun muassa reflektorin, teholuokan, rungon värin, häikäisysuojan ja värilämpötilan projektisi tarpeen mukaan.

SLV NUMINOS  SLV NUMINOS

 

RÄÄTÄLÖI HALUAMASI NUMINOS-TUOTE SLV:N TARJOAMAN KONFIGURAATTORIN AVULLA.

KOHDEVALAISIN VAI ALAVALAISIN?
Valitse vaatimuksillesi sopiva valaisintyyppi. Halkaisija (alavalaisimet) tai kotelon koko (kohdevalaisimet) ovat yhteydessä järjestelmätehoon.

TEKNINEN KONFIGURAATIO
Valitse sarake sarakkeelta optiset ja tekniset ominaisuudet, kuten kotelon tai koristerenkaan värit, värilämpötila, puoliarvokulma ja paljon muuta.

TUOTE
Saat visuaalisen käsityksen valmiiksi konfiguroidusta valaisimesta, ja voit tilata sen heti asianmukaisella tuotenumerolla.

 

SLV NUMINOS-TUOTEKONFIGURAATTORI

TUTUSTU NUMINOS-TUOTEKONFIGURAATTORIIN TÄÄLTÄ!

 

 


Jätä kommentti

TILAA UUTISKIRJEEMME